04/10/2018 - Cordeel viert jubilarissen

Ieder jaar in oktober wordt er aandacht besteed aan de jubilarissen binnen Cordeel Nederland. Dit jaar zijn er maar liefst zeven jubilarissen met een dienstverband variërend van 12,5 jaar tot 40 jaar. Om de zeven heren in het zonnetje te zetten wordt dit vanavond gevierd bij Restaurant Slot Oostende in Goes.  

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door haar mensen waarbij bouwen een ploegsport is. Wij zien dan ook graag dat onze werknemers kiezen voor een lange termijn samenwerking, liefst vanaf de schoolbank tot aan het pensioen en de stabiliteit van ons familiebedrijf in goede en minder goede tijden waarderen. Dit stimuleren wij door flexibiliteit, mogelijkheden tot groei en persoonlijke opleiding en ontwikkeling aan te bieden in een organisatie met een grote focus op teamwork en collegialiteit en een dagelijkse waardering voor de inzet van onze medewerkers. Loyaliteit is immers een tweerichtingsverkeer.  

In de toespraak van Erik De Bruyn, algemeen directeur Cordeel Nederland, werden Lennart van Hoevelaak (projectleider), Marco Stoop (timmerman), Arjan Spuij (timmerman) voor hun 12,5 jarig, Henny Ferket (uitvoerder) voor zijn 30 jarig, Adri de Rijke (commercieel manager Zeeland) en Etiën Ferket (calculator) voor hun 35-jarig jubileum én Wim Tinge (Senior Project Manager) voor meer dan 40 jaar(!) in dienst te zijn bij Cordeel in het zonnetje gezet en uitdrukkelijk bedankt voor hun inzet en trouw aan ons bedrijf. Na het ontvangen van een geschenk wordt de avond afgesloten met een gezamenlijk diner.  

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.