27/10/2017 - Cordeel viert Jubilarissen- en pensionarissenfeest

Ieder jaar in oktober wordt er aandacht besteed aan de jubilarissen en pensionarissen binnen Cordeel Nederland. Dit jaar zijn  er maar liefst vier jubilarissen met een jubileum van 30 jaar en twee gepensioneerden, wat afgelopen week gevierd werd bij Restaurant Landlust in Nieuwdorp.

We vierden het afscheid van Willem Janssen (Uitvoerder) en Jaap van Tatenhoven (Timmerman), waarvan de laatste maar liefst 34 jaar in dienst is geweest. Alex Wattel (Uitvoerder), Marc Bosma (Machinst), Willem de Bos (Uitvoerder Vastgoedservice) en Erald Kuiper (Bouwvakhelper) werden in het zonnetje gezet vanwege hun 30-jarig jubileum. 

In de toespraak van Erik De Bruyn, algemeen directeur, werden zij hartelijk bedankt voor hun inzet, oog voor de veiligheid en trouw aan ons bedrijf de afgelopen jaren: “We zien graag dat onze werknemers kiezen voor een langetermijn samenwerking, liefst tot aan het pensioen en de stabiliteit van ons familiebedrijf in goede en minder goede tijden waarderen.” Hierna ontvingen zij een geschenk en werd de avond afgesloten met een personeelsdiner.

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.