18/07/2017 - Cordeel Zomer Barbecue 2017

Op donderdag 13 juli was het weer tijd voor de jaarlijkse zomer barbecue. Na een regenachtige week, hadden we mooi weer op het terras bij Beachclub Perry’s in Scharendijke. Wegens het succes van vorig jaar op deze locatie, werd hier voor de tweede keer op rij het voltallige personeel verwelkomd.

Deze barbecue is jaarlijks een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen half jaar, maar ook om vooruit te blikken. Dit jaar lopen er veel verschillende projecten, Erik De Bruyn, algemeen directeur: “We hebben ons dit jaar nog niet hoeven vervelen, met een grote diversiteit aan projecten in diverse sectoren, diverse regio’s, zowel nieuwbouw als transformatie, groot en klein. Dat is precies wat we willen zijn, een allround flexibel bouwbedrijf met specifieke kennis in bepaalde nichemarkten en met een constante focus op veiligheid, kwaliteit en dus klanttevredenheid.”

De ontwikkeling van het Maintenance Valuepark in Terneuzen krijgt steeds meer vorm. Momenteel worden er vijf gebouwen parallel aan elkaar gerealiseerd, “met als sluitstuk de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor voor Dow Benelux, een gebouw waar meer dan 800 mensen een werkplek krijgen.” Daarnaast loopt er een mooi project in Rotterdam voor 280 studenten appartementen, een logistiek centrum in Tilburg, een stoomturbineproject in Moerdijk, de suikerterminal in Westdorpe en de renovatie en nieuwbouw van appartementen, Parq Residence, in Wassenaar.

Ook de komende tijd hoeven we niet stil te zitten. Zo hebben we onlangs  opdracht gekregen om   een droogdok voor jachtenbouw te mogen realiseren voor Royal van Lent in Amsterdam. “Daarnaast lopen er nog diverse design/construct en bouwteam trajecten, vaak  voor terugkerende klanten  waarover  we jullie in de toekomst verder zullen informeren.”

Mede dankzij het mooie weer en goede locatie, was het weer  een gezellige avond onder collega’s.

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.