23/04/2018 - Hoogste punt hoofdkantoor Dow bereikt

Het nieuwe kantoor op het Maintenance Value Park in Terneuzen, waarvan de eerste steen in september van vorig jaar werd gelegd, heeft inmiddels zijn hoogste punt bereikt! Het kantoorgebouw en workshop ontworpen door Group A architecten uit Rotterdam moet een veilige, duurzame (Breeam Very Good)  en inspirerende werkplek worden voor ruim duizend Dow medewerkers met zo’n vijftig verschillende nationaliteiten. 

Tijdens de viering van dit heugelijke feit werd een stalen balk van het glazen atrium gehesen door Dhr. Andrew Liveris (Chairman en CEO van Dow Chemical Group) en zijn beoogd opvolger Dhr. Jim Fitterling (President en COO van Dow Chemical Group) die voor een meerdaags bezoek in Nederland waren. 

In zijn speech dankte Dhr. Erik De Bruyn (CEO Cordeel Nederland BV) Dow voor het vertrouwen in ons familiebedrijf en sprak zijn waardering uit voor de aanwezige vakmannen die het werk tot op heden veilig en in goede samenwerking hebben uitgevoerd. "Nu het hoogste punt is bereikt zullen meer disciplines van start gaan, waarbij het aantal medewerkers op de bouwplaats fors zal toenemen en de veiligheidsrisico's niet zullen verminderen. Het is dan ook aan jullie allen samen om te waken over het welzijn van iedere medewerker op de bouwplaats, zodat we bij de oplevering van dit uniek project gezamenlijk trots kunnen terugblikken op een succesvol project."

Voor Cordeel zal dit het 6e project op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen zijn.  Op een zeer kort tijdsbestek zijn op het MVP de gebouwen voor Trinseo, TMS Industrial Services, Engie, Spie en twee bedrijfsverzamelgebouwen voor de service en maintenance contractors van Dow opgeleverd.

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.