24/11/2018 - Sinterklaas bezoekt Cordeel

De goedheiligman en zijn pieten hebben vanochtend ons kantoor in Zwijndrecht bezocht. In aanwezigheid van de ouders hebben de kinderen samen met de pieten kunnen zingen en dansen. Volgens Sinterklaas zaten er ook dit jaar geen stoute kinderen bij en kregen zij allemaal een mooi cadeau mee naar huis. 

Lange tijd hebben de kinderen moeten wachten tot zij hoogstpersoonlijk een brief van Sinterklaas door de brievenbus hebben gekregen.  “Zodra de uitnodiging binnen was, werden mijn kinderen super enthousiast en werd ons elke dag gevraagd of Sinterklaas vandaag  langskomt" aldus een van de ouders. Maar vandaag is het zover! Het Sinterklaasfeest bij papa of mama op het werk.

Na luidkeels “Sinterklaasje kom maar binnen..” gezongen te hebben, verscheen Sinterklaas in de kantine die voor de gelegenheid omgetoverd was tot een Sinterklaasfeestzaal. De kinderen hebben zich van hun beste kant laten zien door samen met de altijd vrolijke pieten het een na het andere Sinterklaasliedje te zingen en te dansen. De ouders konden hierbij niet achterblijven en zongen allen vrolijk mee. Tussendoor werd er door Sinterklaas uit hét grote boek voorgelezen, gevolgd door wellicht het spannendste moment van de ochtend, de cadeautjes uitpakken!

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.