11/09/2017 - Studentenhuisvesting Woudestein in gebruik genomen

Op de campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam is de nieuwe studentenhuisvesting in gebruik genomen. Dit gloednieuwe studentencomplex, genaamd Campus Woudestein, telt 280 zelfstandige kamers en is daarmee het grootste studentencomplex van Xior in Nederland. Bond Development en Gebr. Blokland hebben de eerste fase ontwikkeld. Cordeel was verantwoordelijk voor de vervolgfase van de ontwikkeling en realisatie van de appartementen. De officiële oplevering volgt binnenkort.

Het complex bestaat uit 280 zelfstandige studentenunits, die variëren van 20m² tot 39m², verspreid over acht verdiepingen, en voorziet tevens in gemeenschappelijke ruimtes, zoals een fietsenstalling en een dakterras. Het complex is gelegen op een uitstekende locatie, in een bruisende stad als Rotterdam, en op de campus van de Erasmus Universiteit.

Dit complex werd reeds vóór de oplevering in een recordtijd van minder dan 48u volledig uitverhuurd aan meer dan 50 nationaliteiten, en dit in nauwe samenwerking met de Erasmus Universiteit en de Rotterdam School of Management.

Voor Cordeel is dit het tweede bouwproject voor studenten in Rotterdam. Eerder realiseerde Cordeel al de eerste fase van The Student Hotel aan de Oostzeedijk.

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.