27/03/2018 - Tweede verdieping van Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (Goes) wordt door Cordeel heringericht tot Moeder Kind Centrum

Voor het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes heeft Cordeel Nederland de herinrichting van de tweede verdieping tot een Moeder Kind Centrum (MKC) aangenomen. Het gaat om drie vleugels met een totaal oppervlak van ongeveer 2.400 m2. Twee vleugels zijn tot op het casco gesloopt, waarbij de buitengevels in tact zijn gebleven. Het toekomstige MKC gaat diverse eenpersoonskamers, twee tweepersoonskamers, verloskamers, aparte kamers voor dagbehandeling, couveuse suites en een couveuse afdeling omvatten met veel aandacht voor het comfort voor het gezin. Zo zal er de mogelijkheid geboden worden aan de partners om te blijven overnachten op de kamer en zijn alle kamers voorzien van een eigen pantry en sanitair.

De werken worden uitgevoerd terwijl de onderliggende en aangrenzende ruimtes in het ziekenhuis operationeel blijven. Dat brengt uiteraard de nodige logistieke uitdagingen met zich mee waarop Cordeel pro-actief heeft ingespeeld in goed overleg met de klant. Ziekenhuis bouw en renovatie is niet vreemd voor Cordeel die ondere andere instond voor een complete gefaseerde renovatie van het Jan Palfijn ziekenhuis en de nieuwbouw van het ziekenhuis Maria-Middelares in Gent. Het is dan ook onze doelstelling om onze kennis en ervaring in de zorgsector verder te ontplooien op de Nederlandse markt.

Neem contact op

Vragen over dit bericht of andere zaken binnen Cordeel?

Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.