Damen Renovatie Hoofdkantoor Fase 2

Fase 2 van de renovatie van het Hoofdkantoor DSNS is het vervolg op de door ons in 2014 uitgevoerde 1e fase.Tijdens de eerste helft van de 2e fase worden gebouw 36, een kantoorgebouw van 3 bouwlagen uit de jaren 70 en een deel van de kelder van gebouw 32, volledig gestript, opnieuw ingedeeld en voorzien van nieuwe  wand, vloer en plafondafwerking.

In de tweede helft wordt de volledige 1e verdieping van gebouw 32 aangepakt. Gebouw 32 is een statig kantoorpand uit begin 20e eeuw en een Rijksmonument, de verdieping wordt  volledig gestript, opnieuw ingedeeld en voorzien van nieuwe  wand, vloer en plafondafwerking. Daarnaast wordt een nieuwe trap gemaakt van de 1e verdieping naar de 2e verdieping.

In beide gebouwen wordt de renovatie aangegrepen om de gebouwen energiezuiniger en  comfortabeler te maken door het plaatsen van nieuwe beglazing/voorzetbeglazing en geïsoleerde voorzetwanden. In beide gebouwen wordt een omvangrijk maatwerk interieur ingebouwd. Cordeel is verantwoordelijk voor de uitvoeringscoördinatie van het installatiewerk.

Tijdens de werkzaamheden blijft gebouw 32 volledig in bedrijf.

Sector: 
Kantoren
Renovatie
Periode: 
01/02/2016 tot 01/01/2017
Locatie: 
Vlissingen
Architect: 
Group A
Oppervlakte: 
4.800m²
Opdrachtgever: 
Koninklijke Schelde Groep BV

Neem contact op

Vragen over dit project?

Neem contact op. We vertellen u er graag meer over.