ETA Callisto C02

Op vrijdag 9 oktober 2015 is op het ETA Callisto project de 250e ongevalsvrije werkdag gepasseerd. Iedereen hartelijk dank voor zijn of haar inzet!

De VOF ICE (Ivens/Cordeel/Egemin) heeft de opdracht gekregen van ETA Amsterdam voor het realiseren van het tankenpark Callisto C02 ten behoeve van olie/gasolie.

Het gaat hier om 4 tanks diameter 27m1 met een inhoud van 10.000m3 per stuk. Daarnaast zal er een pompplaat worden gerealiseerd van 1200m2. Via een sleeper trace zal de piping en firefighting van het tankenpark worden voorzien.

Veilig werken is een gezamenlijke inspanning, naast een duidelijk en strict veiligheidsplan met een bijhorend sanctiebeleid is het ook goed stil te staan bij het gezamenlijk realiseren van een milestone en de medewerkers die hier dagdagelijks aan werken ook te erkennen voor hun prestatie. 100 ongevalsvrije dagen leek voor onze VOF dan ook een goed moment om dit te doen, de medewerkers op de bouwplaats werden getrakteerd op een warme hap en ontvingen een presentje in het teken van veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast werd er uiteraard ook benadrukt om deze focus op veiligheid te behouden zodat het project tot aan het einde ongevalsvrij kan blijven.

 

Sector: 
Logistiek
Periode: 
01/10/2014 tot 01/01/2016
Locatie: 
Amsterdam
Oppervlakte: 
2.000m²
Design & Build: 
Design & Build
Opdrachtgever: 
Eurotank Amsterdam B.V.

Neem contact op

Vragen over dit project?

Neem contact op. We vertellen u er graag meer over.