Obeka

Voor Obeka wordt de uitbreiding en aanpassing van een logistiek centrum voor de voedselindustrie te Sas van Gent gerealiseerd. Na de bouw van een 5e nieuwe hal van ± 4.500 m2 wordt de totale opslagcapaciteit ± 20.000 m2. De draagconstructie van de nieuwe hal wordt evenals de bestaande hallen van staal met als buitenschil sandwich dak- en gevelelementen. Tegelijkertijd worden bij de bestaande hallen alle voorgevels en luifels uitgebreid en aangepast, 10 nieuwe laadkuilen inclusief dock equipment gemaakt, 2 bestaande levellers vervangen, brandwanden geplaatst, gescheiden staalconstructies t.b.v. de brandwanden geplaatst, de buitengevel van hal 1 compleet vernieuwd, een nieuwe weg rondom het complex aangebracht en nieuwe hekwerken en poorten geplaatst. Het bedrijfproces van de klant gaat onverminderd door, wat een nauwkeurige afstemming met de klant vereist.

Sector: 
Logistiek
Periode: 
01/03/2015 tot 01/09/2015
Locatie: 
Sas van Gent
Architect: 
Cordeel Nederland B.V.
Ingenieur stabiliteit: 
WSM Engineering
Oppervlakte: 
5.550m²
Design & Build: 
Ja
Opdrachtgever: 
Obeka B.V. - Logistiek, Transport en Warehousing

Neem contact op

Vragen over dit project?

Neem contact op. We vertellen u er graag meer over.