Spie - MVP

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft het nieuwe kantoorpand met bijbehorende werkplaatsruimte in gebruik genomen op het Maintenance Value Park in Terneuzen.

De verhuizing is een strategische keuze, die als doel heeft om de klanten regionaal nog beter van dienst te zijn. De ligging van het Maintenance Value Park speelt daarbij een grote rol; direct naast de Westerscheldetunnel en op steenworpafstand van het DOW Chemical Terneuzen complex en de havens van Zeeland Seaports. 

Het kantoorpand heeft bijna 1.900 m² aan kantoorruimte en 600 m² werkplaatsruimte. De huidige werkzaamheden van SPIE die plaatsvinden aan de Handelspoort 1 te Terneuzen en de activiteiten op het DOW-terrein zullen zich verplaatsen naar de nieuwe locatie. In het gebouw zullen werkzaamheden verricht en gecoördineerd worden voor Industry services, e-fficient buildings en SPIE-Controlec Engineering.

Over Maintenance Value park
Het bedrijventerrein MVP met een totale omvang van ca. 10 hectare en circa 50.000 m² v.v.o. bedrijfsruimte, wordt gerealiseerd door Ontwikkelcombinatie MVP Development, een samenwerking tussen APF International en Cordeel Nederland. Bedrijven die een link hebben met de procesindustrie in de regio, zoals onderhoudsbedrijven, contractoren of service providers kunnen zich hier vestigen. Trinseo Nederland, TMS Terneuzen en ENGIE Nederland gingen SPIE voor in de keuze voor het Maintenance Value Park. Naast deze langjarig verhuurde single tenant kantoren zullen er ook Multi-tenant gebouwen gerealiseerd worden voor service providers die werkzaam zijn op het naastgelegen DOW Chemical Terneuzen complex. 

Sector: 
Productie
Kantoren
Periode: 
06/02/2017 tot 05/02/2018
Locatie: 
Terneuzen
Architect: 
Cordeel Nederland B.V.
Oppervlakte: 
2.500m²
Design & Build: 
Design & Build
Opdrachtgever: 
MVP Development

Neem contact op

Vragen over dit project?

Neem contact op. We vertellen u er graag meer over.